Home/Algasun  
  Anti-aging 
  Over deze site 
  Forum/twitter  
  Acties & tips 
  Online bestellen 
  Dealer info 
  Huur-Villa Florida 
  Grand Hotel Italië 
  Links 
  Contact 
 
 
 
 
 
 
ZOEK EEN VERKOOPPUNT
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord Brabant
Noord Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid Holland
   


Nieuwe website over onze te huren villa in Florida KLIK HIER


Onze te huren villa in Florida!

 

VAN ONZE VILLA KLIK HIER

 

Het is alweer een aantal jaren geleden dat familie Bruinsma (Algasun) als belegging bouwgrond kochten in Florida, en hier een villa op bouwden die ze 12 weken per jaar zelf bewonen.

In het jaar 2008 besloten ze de villa via mij hun dochter, die deze site beheert, te verhuren en zo ontstond de volgende tekst:

"Te huur  luxe villa in de Sunshine State, Florida" Voor iedereen die de American way of life zelf wil beleven.

 

VIDEON VAN DE VILLA IN FLORIDA KLIK HIER 

 

De villa

De vrijstaande villa ligt in het populaire Port Charlotte, aan de westkust van Florida (ten zuiden van Tampa), met alle voorzieningen in de buurt.

In de ruime woning die geschikt is voor maximaal 7 personen relaxt u  in comfortabele fauteuils, terwijl de airconditioning  aanstaat en u nipt van de ijsblokjes uit de American ijskast, overdenkt u een duik in het verwarmde privé solar heated zwembad met terras.

Geen zin om zelf te koken in de volledig uitgeruste keuken, dan kunt u terecht in buurt restaurants (uiteraard met de auto), waar kwaliteit en prijzen u zullen verrassen.

De villa beschikt over twee badkamers, waarvan één met marmeren ligbad, dubbele wastafels, aparte grote doucheruimte en een toilet. De andere met ligbad, douche, wastafel en toilet. De drie slaapkamers zijn alle drie uitgerust met kingsize bedden.

 

VIDEON VAN ONZE VILLA IN PORT CHARLOTTE KLIK HIER

 

De tuin

Tuin en zwembad worden onderhouden door de poolboy en de tuinman.

De grote tuin met ruim gazon en subtropische aanplanting grenst aan een kreek, waar u op het dok kunt genieten van de vogels en andere dierengeluiden.

Het belendende perceel links van de woning is eveneens eigendom van de familie Bruinsma. Dus veel privacy. 

De villa rechts van de woning wordt bewoond door een vriendelijke Amerikaanse die u graag behulpzaam is en te woord staat als u daar behoefte aan heeft.

Omgeving

In de omgeving van de villa vindt u uitgestrekte zandstranden, prachtige golfbanen, splinternieuwe shoppingmalls en the American way of life.

Bereikbaarheid

Op internet vindt u diverse in prijs variërende vliegverbindingen, Fort Myers ligt op een afstand van een uur rijden. Het vliegveld van Tampa is anderhalf uur rijden.

Komt u via Orlando dan rijdt u ongeveer 2 uur. Komt u via Miami dan rijdt u ongeveer 3 en een half uur. Klik hier voor een plattegrond.

Highlihts of Florida

Op ongeveer 1,5 uur rijden naar het noorden ligt o.a. Bush Gardens, een half uurtje hier vandaan ligt St.Petersburg waar u het Salvador Dali museum vindt. Drie kwartier verder richting Orlando vind u Disneyworld, Epcot Center, Sea World, MGM en Universal studio’s.

Richting het zuiden rijdt u in ca. 1,5 uur naar het National Park de Everglades en van daaruit is het nog ca. drie kwartier naar Miami.

PRIJS € 685,- per week (bij 3 weken slechts € 580 p.w. bij 2 weken

€ 616,50 per week) Bij langer verblijf prijs in overleg!

Voor reservering, vragen of anders kunt u gebruik

maken van onderstaand emailformulier.

Bellen kan ook Tel: 0416-335051 of 043-3262088.

PDF download DE FOLDER VAN DE VILLA INKIJKEN OF PRINTEN : KLIK HIER

PDF download  BOEKINGSKALENDER VAN DE VILLA 2016 : KLIK HIER 

          (Kalender 18-11-2015 om 09.14 uur laatst gewijzigd)

           2015 is volgeboekt

 

Hieronder vind u veelgestelde vragen over Florida U.S.A. selecteer een vraag klik vervolgens op "Antwoord" en het antwoord verschijnt↓

*

Uw naam:

*

Adres:

*

Postcode:

*

Plaats

*

Telefoonnr.

*

Uw Email:

Uw vraag: