Details AlgaSun Ultra met Mintolie en pompspray

Algasun met Mint heeft als toevoeging een heerlijk natuurlijk geurende mintolie. Deze lotion helpt tegen zonneallergie. De lotion op basis van diepzeealgen, natuurlijke vitaminen, kruiden en andere natuurzuivere grondstoffen zorgt voor een snellere bruining in de zon of onder de zonnebank. Diepzeealgen hebben de eigenschap om het weinige licht, dat zij diep in de zee opvangen, maximaal te benutten. Deze eigenschap helpt de menselijke huid om sneller bruin te worden in de zon of onder de zonnebank. Prijs € 20,25 Algasun met Mintolie is ook verkrijgbaar als milieuvriendelijke pompspray. Het sprayen zorgt voor een gelijkmatige verdeling op de huid, waardoor de vloeistof nog effectiever door de huid wordt geabsorbeerd. Te gebruiken voor zowel gezicht als lichaam. Prijs € 21,65.

SAMENSTELLING: Propylene glycol,Water,Fucus vesiculosus extract,Polysorbate 20,Dihydroxyacetone,Glycerin,Fucus vsiculosus extraxt,Mentha Piperita(Peppermint) Oil,Sulfuric Acid,Limonene

WAARSCHUWING: Bevat geen zonnefilter, dus voorzichtig in de natuurlijke zon. Zeer goed te combineren met Alphanova Sun BIO met factor SPF 30 en 50. 

● Grote flacon van 150 ml 
● Voor langdurig gebruik handen wassen na gebruik 
● Aanbrengen voor het zonnen geschikt voor alle huidtypen​

© 2015 - 2023 Algasun online officiële webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel