Over ons

algasun.nl

Bij Algasun/ Alma-VOF Bruinsma kunt u terecht voor:

1.  Cosmetica Algasun producten

2.  4+ sterren strandhotel, Grand Hotel Cesenatico in Italië 

3. Te huur boschalet bij Maastricht

Algasun cosmetica producten is in 1980 opgericht door de familie Bruinsma (Tiwes-Import), met als doelstelling cosmetica en gezondheids producten te selecteren die geproduceerd worden op natuurlijke basis. Onze cosmetica producten zijn zowel verkrijgbaar in speciaalzaken als middels deze site. Onze producten onderscheiden zich niet alleen door hun effectieve werking maar ook doordat ze hypoallergeen getest en dierproefvrij zijn.  

Bestellen online is mogelijk middels een overboeking vooraf, iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash en met CreditCard. Voor bestellingen onder de € 45,00 brengen wij u € 4,25 verzenkosten in rekening, bij bestellingen boven de € 45,00 betaalt u geen verzendkosten. Voor onze Belgische klanten gelden dezelfde tarieven, voor Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95.

Telefonisch bestellen is mogelijk door te bellen naar; +31 (0) 43 3262088  mits op voorraad bedragen voor Nederland – België en Duitsland 1 tot 5 werkdagen.

4+ sterren strandhotel, Grand Hotel Cesenatico in 1978 gingen wij, de familie Bruinsma, voor het eerst op vakantie in dit unieke stijl hotel aan zee. Tijdens deze vakantie maakten we kennis met de eigenaar van het hotel, de familie Godoli. De heer Godoli verzocht ons zijn 4 sterren hotel te promoten in Nederland en dat hebben we graag op ons genomen zodat we nu vele jaren later voor beide families kunnen spreken van een hechte vriendschapsband en betrouwbare zakelijke afspraken. De afgelopen jaren zijn talloze Nederlanders tot de vaste klandizie van het hotel gaan behoren, waarbij ze het als uniek ervaren dat het hotel nog steeds gerund wordt door de familie, waardoor het zich onderscheid van hotels die zich hebben aangesloten bij een keten. Zo kunt u zich in het restaurant nog altijd verzekeren van tabelservice en beschikt u op het privé-strand over een eigen strandstoel. Bovendien is het prettig dat u korting ontvangt op de toch al gunstige prijzen als u via ons boekt. Klik op meer info om de foto's te bekijken of maak gebruik van het contactformulier.

Huurboschalet (privé bezit) nog geen 9 km van Maastricht sinds 2019 zijn wij in het bezit van een prachtig gelegen chalet 't Beukennootje in het bos van Gellik op het domein "de Krieckaert" dichtbij prachtig Maastricht. Graag laten wij u meegenieten van de sjerpende vogels, en de schoonheid van de omringende bossen zoals het Nationale park de Hoge Kempen en het Pietersembos. Klik hier voor veel meer info

Door uw in te schrijven voor onze nieuwsbrief mist u nooit een voor u interessant aanbod. Maar ook zijn er telkens weer nieuwe acties voor de online bestellers. Voor eventuele vragen kan u contact met ons opnemen via ons contacformulier.

Met vriendelijke groet,

Annemiek Bruinsma

Annemiek Bruinsma op de Lohner Stroler

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Algasun online officiële webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel